Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Канје Вест"

Забава

Американскиот рапер Кање Вест не престанува да ја шокира јавноста. Овој пат сите ги заинтригирал со фотографиите на кои се гледа како својот имот...