Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Калифорнија"

Свет

Вистински размери од досегашното уништување неможно е да се измерат во Калифорнија, Орегон и Вашингтон, кој го “пресекол“пламениот ѕид. Пожарникарите се борат со незапамтени...