Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "казни"

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (02/03.12.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Мобилната единица за безбедност во сообраќајот при Министерството за внатрешни работи вчера (02.12.2020) спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (01/02.12.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (30.11/01.12.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (29/30.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (29.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (28/29.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Македонија

Во текот на изминатото деноноќие (26/27.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани...

Повеќе