Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Кавадарци"

Македонија

Во Полициската станица Кавадарци вчера 69-годишен кавадарчанец пријавил дека бил измамен од едно лице за сума од 6.000 евра, за МИА потврди Верољуб Додевски,...