Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Исповед"

Х-Фајлс

Многумина, особено меѓу жените, имаат ваква приказна или сомневања дека се случила но, не излегуваат јавно со својот проблем се додека не се случи...

Забава

Неодамна на британскиот Канал 5 беше прикажана интересна сторија за една од најмладите, но и најуспешни сексуални работнички во Велика Британија. Имено, Ели, која...