Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Илинден"

Македонија

Единаесет години се навршуваат утре од бродската несреќа што се случи на Охридското Езеро, кога при потонувањето на бродот „Илинден“ животот го загубија 15...