Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "избори"

Балкан

“Чест ми е што вчера одиграв улога во набљудувањето на демократскиот процес во Црна Гора како дел од активностите за набљудување на изборите на...

Балкан

На социјалните мрежи се врти снимка од Подгорица, на која еден од полицајците кој е испратен на “терен“ бара да му се овозможи право...

Балкан

На полноќ започнува изборниот молк во Црна Гора. Изборите беа распишани на крајот на јуни, но политичката кампања започна многу пред тоа. Речиси сите...

Македонија

Актуелниот градоначалник на Штип, Благој Бочварски, од понеделник градоначалничката фотелја ќе ја замени со министерската, во Министерството за транспорт и врски, поради што најдоцна...