Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Идризово"

Македонија

Во болнички услови вчера почина 72-годишен затвореник од Казнено-поправниот дом „Идризово“, информираат од Управата за извршување на санкции (УИС). – Починатиот затвореник се пожалил...