Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "зоран заев"

Македонија

После позитивниот тест на коронавирус на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, кој присуствуваше на конгресот на СДСМ во неделата, премиерот и претседателот на...

Македонија

Додека ние се менуваме, внесуваме нови современи пракси, додека ја зајакнуваме демократијата, отвореноста и отчетноста на партијата, кај нашите политички противници ништо не се...

Македонија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на Соединетите Американски Држави...

Македонија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, придружуван од заменикот на претседателот на Владата за европски прашања, Никола Димитров, вечерва имаше онлајн...

Македонија

Од денеска почнува назначувањето на директорите на институциите кои се под надлежност на Владата, соопшти денеска премиерот  Заев, откривајќи дека за директор на јавното...

Повеќе