Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "земјотрес"

Балкан

Стравуваме многу дека ќе загинеме во земјотрес, но тоа се случува многу ретко… Професор Луџи Џонс, една од најпознати сеизмолози во свет, рекла дека...

Балкан

Тој во животот (1503-15660) предвидел и појава на епидемија на корона вирус во светот. Францускиот пророк Нострадамус е автор на една од најпознатите книги на претскажувања...

Балкан

Земјотресот што се почувствувал во Белград, исто така го имаше својот епицентар во Хрватска: Имено, по серијата земјотреси што се случија вчера, теренот во...

Повеќе