Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "здравко чолиќ"

Забава

Здравко Чолиќ има преубава ќерка која веќе подолго време ја бранува јавноста со своите преубави фотографии. Уна Чолиќ сега ужива на црногорскиот брег, а своите придружници...

Забава

Популарниот пејач Здравко Чолиќ својот голем хит „Она спава“ го посветил на Милица Костиќ, која починала пред 46 години откако паднала од 11 кат на кулата Рубин во Крушевац уште во 1974...