Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "заразени"

Македонија

Македонија ближи до вкупна бројка од 80.000 заразени од почетокот на пандемијата. Вчера беа регистрирани 357 нови случаи и 689 оздравени лица, додека 18...

Повеќе