Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "загреб"

Балкан

Во Загреб сношти и утрово забележани се послаби земјотреси а многу жители на градот се во страв од нови потреси. Разорен земјотрес кој во...

Балкан

Веднаш по земјотресот, повеќето од жителите на Загреб беа изненадени од невообичаена глетка на улицата Прерадовичева. Меѓу крановите, скелињата и прашината, се појави мала...