Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "заболени"

Македонија

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се регистрирани 279 нови случаи на ковид-19 во Скопје-279 и 496 оздравени пациенти. Починати во Скопје сеединаесет пациенти на возраст од  73, 68,...

Повеќе