Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Душко Тошиќ"

Забава

Душко и разведена новинарка од телевизија со национална фрекфенција се запознале во белгратско кафуле преку заеднички пријатели. Душко Тошиќ, спрема зборување на добро известен...

Забава

Поп пејачката Јелена Карлеуша претходно призна дека никогаш не ја запознала жената со која го поврзуваат Душко и дека никогаш не носела нејзини бикини....

Забава

Јасно ставил до знаење колку му се “важни“ манипулациите… Во медиумите неодамна одекнала вест дека Душко Тошиќ наводно ја изневерува Јелена Карлеуша со бившата жена...