Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Дритан Абазовиќ"

Балкан

Амбасадорот на Црна Гора во Косово, Ферхат Диноша преку писмо го предупреди, Дритан Абазовиќ  дека многумина нема да му простат за влегување во коалиција со како што рече, „силите на кои Рамна...