Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "дневен хороскоп"

Забава

ОВЕН Ако се занимавате со приватен бизнис, ве очекува успех во областите врзани со хуминитарна или уметнички дела. Бракот е стабилен. Брачниот партнер разбира дека...

Забава

ОВЕН Ве интересира друга работа. Пробувате преку фамилијарни врски да најдете нова работа. Брачниот однос е стабилен, без оглед на проблемите кои ги имате во...

Забава

ОВЕН РАБОТА: Имате доволно скриени јаки страни и потенцијал да останете смирени и стабилни за време на оваа измама, не само за да ги...

Забава

ОВЕН Работа: Ако се занимавате со приватен бизнис се фокусирате на соработка со странски фирми. Љубов: Емотивното поле не ве интересира, освен доколку сте...

Забава

ОВЕН Ве очекува финансиска добивка. Поради работа малку сте под стрес, но и натаму успевате нормално да работите и да заработувате. Емотивната врска е...

Забава

ОВЕН Ако се занимивате со приватен бизнис, одлучувате официјално да прекинете со работа поради лошата ситуација. Односот со брачниот партнер е стабилен, иако и...

Забава

ОВЕН Доколку се занимавате со приватен бизнис, ве очекува нервоза поради недостаток на пари и финансии. Односот со брачниот партнер е стабилен. Поради проблеми...

Забава

ОВЕН Изгледате вознемирено и со многу барања. Контролирајте ја импулсивната страна на вашата природа, пред да повредите нечии чувства. Се грижите да оставите одличен...

Забава

ОВЕН Работа: Фокусирани сте на комуникацијата, состаноци, разработки на идеи. Сите планови се врзани за иднината. Моменталната ситуација не ве интересира. Љубов: Односот со...

Забава

ОВЕН Се обидувате со нови, поинакви и револуционерни идеји да го подигнете нивото на работата. Моментално нема резултати. Брачниот однос е стабилен. Партнерот е...

Повеќе