Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "диџеј"

Свет

Хозе Падија, познатиот диџеј од Ибица, починал во неделата на 64-годишна возраст.  Тој е најпознат по сетот „Cafe del Mar”, а неговото семејство соопштило дека...