Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "дејт"

Забава

Порано беше едноставно – се претпоставуваше дека мажот ќе го плати пијалокот или вечерата на состанокот. Еманципацијата промени сè, па многу парови со трепет го дочекуваат крајот на состанокот, прашувајќи...