Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Демир Капија"

Македонија

Основното јавно обвинителство Кавадарци во координација со увидна екипа од Министерството за внатрешни работи, извршија увид во семејна единица во село Корешница, Демир Капија,...