Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "дарко каевски"

Македонија

Прес-конференција, Дарко Каевски, претседател на СДММ и пратеник Почитувани граѓани, почитувани претставници на медиумите Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев покажува континуирана...