Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Г.Г. Стефан"

Македонија

До: Поглаварот на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија, Архиепископ Охридски и Македонски Г.Г. Стефан Ваше Блаженство, Дозволете во мое лично име и во...