Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "грција"

Балкан

Синот на убиениот криминалец од 90-тите години на минатиот век, Бранислав Лаиновиќ Дуги, Љубомир, наводно учествувал во ликвидацијата на Игор Дедовиќ и Стеван Стаматовиќ....

Балкан

Грчката полиција употреби солзавец откако демонстрантите ги гаѓаа со камења за време на протестите во Солун во врска со воведувањето нови ограничувачки мерки против...

Повеќе