Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "граница"

Македонија

Косовската полиција објави денеска дека уапсила државјанин на Република Северна Македонија поради сомневање дека влегол на косовска територија преминувајќи ја нелегално меѓудржавната граница, јави...