Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "град скопје"

Македонија

Здружението на сопственици на деловни простории во трговскиот центар „Бисер“, од скопската населба Аеродром, со писмо до премиерот Зоран Заев бара да се сруши...