Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "возачи"

Македонија

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Куманово денеска (24.01.2021) спроведоа засилена акциска контрола за санкционирање на возачите што не ги почитуваат сообраќајните правила...

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на Центар изречени се...

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на Центар изречени се...

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.Само на територијата на град Скопје...

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.Само на територијата на град Скопје...

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На подрачјето на Центар изречени се...

Повеќе