Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "вмро"

Македонија

На денешен ден, 09.10.1934 година атентаторот Владо Черноземски од пиштол скриен во букет пукаше и го уби во Франција југословенскиот крал Александар Први Караѓорѓевиќ....