Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "вирус"

Свет

Водечкиот германски имунолог Томас Камрат изјави дека ќе биде вистински успех доколку вакцината против Ковид-19 успее да го ублажи текот на болеста. Тој се изјасни против идејата да се дозволи ширење...