Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "весна дамчевска илиевска"

Македонија

Екс пратеничката, делегат и една од Иницијаторите за вонреден конгрес, Весна Дамчевска Илиевска со “писмо” на фејсбук се обрати до Мицкоски кој со вчерашниот...

Македонија

Агресивноста и заканите повеќе говорат за насилникот, отколку за жртвата, објави на фејсбук Весна Дамчевска Илиевска, член на Иницијативниот одбор. Знак на слабост и немање...