Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Васко Ефтов"

Македонија

„Многу страв и малку харизма“ е главната карактеристика со која што Ефтов го опишува Мицкоски во последната емисија „Во центар“. Ефтов смета дека ВМРО-ДПМНЕ...

Македонија

„Христијан Мицкоски не може да биде решение за агонијата во која што се наоѓа ВМРО-ДПМНЕ бидејќи тој е генератор и стимулатор на таа агонија“,...