Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Вартоломеј"

Македонија

Премиерот Зоран Заев испрати писмо до неговата светост, патријархот Вартоломеј, поглаварот на Цариградската патријаршија, во кое се навраќа на средбата во Истанбул на која...

Македонија

Историјата вели дека треба постојано да се сообразуваме со времето и да го користиме во полза на благосостојбата на луѓето.  Вселенската патријаршија е пример...