Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "брзо возење"

Македонија

Мобилната единица за безбедност во сообраќајот при Министерството за внатрешни работи вчера (08.01.2021) спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на...