Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "бојко борисов"

Балкан

Во последниве години, демократијата во Бугарија се повлекува. А (премиерот Бојко) Борисов практично ја претвори Бугарија во еднопартиска држава, изјави поранешниот американски амбасадор во...