Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Босна и Херцеговина"

Балкан

Минатата година беше рекордна за наменската индустрија на Босна и Херцеговина. Извозот изнесуваше повеќе од 122 милиони евра и главно се однесуваше на муниција...

Балкан

Тинејџерката Арабела Авдиќ (19), е уапсена во акцијата „Липа“, и ќе биде притворена 24 часа, објави Обвинителството на кантонот Сараево. – Уапсената 19-годишна девојка е осомничена за кривични дела нанесување...