Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "БиХ"

Балкан

Во понеделникот, српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, најави дека ќе испрати барање за одржување на вонредна седница на Претседателството, на која...

Балкан

Фрлена е експлозивна направа во Сараево , причинета е само материјална штета. По полноќ е активирана експлозивна направа која има направено само материјална штета...