Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Безбедност"

Македонија

Во Кабинетот на Претседателот „Вила Водно“ денеска се одржа деветтата седница на Советот за безбедност на којашто се разговараше за актуелната ситуација со пандемијата...