Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "банка"

Македонија

Жалбата од Еуростандард банка, против отворањето на стечајната постапка  беше одбиена од Апелациониот суд во Скопје. Според Апелациониот суд Скопје, жалбата се одбива како...

Македонија

Надлежниот центар за социјална работа назначува старател за посебен случај на корисници на парични права од социјална заштита, (корисници на надомест за помош и...

Македонија

Во врска со текстот од г. Трифун Костовски, објавен денес од повеќе медиуми, од Народна банка известуваат: Народната банка ја укина дозволата за основање...