Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "аца лукас"

Забава

Против Гранд продукција, со правен застапник Александар Саша Поповиќ и сопственикот на „Јунајтед Медија“, поденсена е тужба во која се бараат 9.000.000 евра, јавуваат српските медиуми. Тужбата е поднесена од Саша...