Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "анализа"

Македонија

Професорот на катедрата за Уставно право и политички систем при универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје, Александар Спасеновски проценува дека за мала земја...