Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "америка"

Македонија

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и помошникот на секретарот за одбрана на САД за меѓународни безбедносни прашања, Мара Карлин, во Скопје и во Вашингтон...

Свет

Според новите законски предлози на државата Вашингтон, Џеф Безос би плаќал годишен данок од две милијарди долари, а Бил Гејтс 1,3 милијарди долари. Законодавците...