Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "ал каеда"

Свет

Терористичката група Ал Каеда назначи еден од нејзините членови, алжирецот Абу Убаид Јусуф ал-Анаби, за нов водач на оваа исламистичка група. Тој го замени...