Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "али ахмети"

Македонија

Испитувањето на претседателот на Демократската унија за интеграција (ДУИ) Али Ахмети од страна на истражителите на Специјалното обвинителство за воени злосторства во Косово, кое се одржа во...