Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "александар николоски"

Македонија

Бледиот и исплашен израз на Претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски кажа повеќе отколку прочитаните редови на однапред приготвените потсетници за најава на „катарзата“...

Македонија

Секогаш кога на ВМРО-ДПМНЕ и на Македонија им е тешко тука се да помогнат Фондацијата Конрад Аденауер од Германија. Продолжува традиционално добрата соработка со...

Македонија

Актуелниот потпретседател на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски е најсериозниот кандидат од актуелното раководство за да го наследи Христијан Мицкоски на претседателската позиција. Според извори...