Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "албанија"

Балкан

Познатиот албански рапер Аркименд Лушај, познат како Стреси, кој како организатор на протестите додека полицијата го бараше насекаде, се огласи Косово и потврди дека...

Балкан

Неколку стотици луѓе, воглавно млади, се собрале вечерва пред зградата на министерството за внатрешни работи во Тирана да протестираат поради убиството на 25 годишниот...

Повеќе