Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "автомобили"

Свет

Садам Хусеин го држеше Ирак под строга контрола, но имаше големи проблеми со неговиот син Удај. Детето кое пораснало во луксуз и моќ, имало...

Свет

Кинеската компанија за производство на челик, „Џиангкси“ ги награди сите свои 4.116 вработени со нов автомобил. Наградата е заради надминување на зацртаната заработка, петта...