Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Авиокомпанија"

Свет

Корона криза негативно влијаеше на авиокомпаниите ширум светот, па не е исклучок и финскиот „Финер“, кој сега најде нов начин за заработка на пари. Компанијата започна со...