Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Авганистан"

Свет

Сите американски единици во Авганистан би требало да се вратата дома до Божиќ, изјавил американскиот претседател Доналд Трамп неколку часа по состанокот со неговиот...