23.8 C
Skopje
сабота, јуни 8, 2024

Еве како да привлечете ГОЛЕМИ ПАРИ

Името и датумот на раѓање на секоја личност „кодира“ информации за неговиот живот. Секој од нас доаѓа на Земјата во одреден момент и не ја избира својата судбина случајно. Но, за жал, никој од нас не го знае „кодот“ што би сугерирал што точно е криптирано во нашите имиња и датуми на раѓање. Експертите за нумерологија развија систем кој ви кажува како да го пресметате бројот на богатство врз основа на лични податоци
Карактеристики на паричен број
Пресметувајќи ја оваа бројка, можете да привлечете богатство и да ја подобрите финансиската состојба. И оние кои можат вешто да го применат бројот во својот живот, можат дури и да се збогатат. Некој ќе победи на лотарија, некој неочекувано ќе добие наследство, а некој едноставно ќе најде начин да добие повеќе пари.
За да се осигурате дека финансискиот успех не ве напушта, важно е да го користите кодот за пари во секојдневниот живот и за време на важни настани. На пример, при избор на телефонски број, бројот на купените артикли … Се препорачува да обрнете посебно внимание на карактеристиките на бројот претставен подолу. Тоа ќе ви помогне максимално да ја искористите моќта на богатството.

Како да пресметате паричен број
За да го пресметате бројот на валутата, користете шема со броеви, од кои секоја има една или друга буква:

1 (у, о, л, б, љ); 2 (и, к, в, ч); 3 (б, г, н, а); 4 (e, и, б, e); 5 (у, н, д, џ); 6 (ф, с, з, e, j); 7 (к, ш, в); 8 (ц, п, с, р); 9 (х, т, м, ќ).

Додадете ги сите цифри на вашето име и додадете ги на еден број. Потоа пресметајте го збирот на датумот на раѓање. Тука треба да добиете еден број. Потоа додадете ги двата броја за да направите еден број.

Како Американец се збогатил за неколку дена: Живеел во приколка без бања, сега ужива во луксуз и снима реклами!

Пример за пресметување на паричен број:
Ана е родена на 5 јули 1996 година. (име 3 + 3 + 3 = 9, датум на раѓање 7 + 5 + 1 + 9 + 9 + 6 = 37). Првиот број е 9. Вториот број е 3 + 7 = 10, 1 + 0 = 1. Потоа ги собираме двата броја: 9 + 1 = 10. Го сведуваме на едноцифрен број: 1 + 0 = 1.

Така, кодот на валутата за Ана ќе биде 1.

Опис на броеви

Број еден

Парите ви доаѓаат преку знаење, лично искуство и независни проекти. Важно е да сте во можност да работите самостојно, независно од другите. Главната работа е да имате креативна слобода, нови идеи. Одлична опција би била да организирате сопствен бизнис.

Два

Универзумот ќе ве обдари со финансиски успех во зависност од големината на вашите проекти. Колку повеќе луѓе имаат корист од вашата идеја, толку е помоќна монетарната енергија што доаѓа од вселената. Соодветно на тоа, вашата материјална состојба е подобра. Духовниот саморазвој треба секогаш да биде во преден план.

Три

За да ја стабилизирате и подобрите финансиската состојба, се препорачува да работите работа поврзано со забава, подобрување на квалитетот на слободното време на другите. Тоа може да биде организација на свечени настани, цветни аранжмани, ресторан. Важно е активноста да биде интересна и активна.

Четири

Овој код вели дека нема да страдате од недостаток на пари во вашиот живот. Секогаш ќе имате материјални ресурси, ако не многу, тогаш доволно. Износот на финансирање зависи од изворот на приход што ќе го изберете. Најсоодветно од нив е работа што се однесува на солидни и долгорочни проекти, на пример, изградба на станбени комплекси или добивање патент за производство на производи.

Пет

За да се збогатите, треба да бидете во можност да работите во тим, да разберете со кого можете да работите, склучувајќи заемно корисни договори. Исто така, важно е знаењето, мудроста и животното искуство, кое сте обдарени со природата. Најдобро за вас е патување на далечина, преземање ризик, иновативни идеи, експериментирање, авантура.

Шест

Оваа бројка буквално „вреска“ дека ви се лепат пари, буквално ќе спиете на пари. Приоритет за вас е можноста навремено да идентификувате добар извор на финансии. Препорачливо е да имате неколку извори на приход поврзани со комуникација и обезбедување информации. Развијте и покажете набудување, тогаш големи количини пари секогаш ќе бидат во вашиот паричник.

Седум

Кодот вели дека ви треба сопствен бизнис за да имате импресивен капитал. Посветете се на креативни активности. Вие сте неверојатно талентирани, поради што креативните производи можат да ви обезбедат невиден финансиски успех, што директно ќе зависи од вашите професионални вештини.

Осум

Луѓето со овој код се вистински „магнети“ за финансии. Осум е најмонетарниот број. Но, постои услов за стекнување богатство: важно е да можете правилно да ги распределите приходите и да не се грижите за парите воопшто. Во спротивно, среќата може да се сврти. Треба да се однесувате самоуверено и смирено, без да ги претворите парите во ваш идол.

Девет

Код со ризик што може да биде целосно оправдан. Лице со оваа бројка во форма на паричен број може да се збогати или да изгуби сè. Девет е бројот на крајности. Не само што може да даде многу, туку може и од човек да направи питач. За да се избегнат финансиски загуби, треба повремено да се вршат благородни дела, да се прифаќаат и да се даваат пари со лесно срце и да се занимаваат со личен развој.

Читај Следно

10,371FansLike
2,319SubscribersSubscribe

Најнови Вести