Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Љупчо Алексовски"

Македонија

„Сегашното раководство покажа храброст и доблест. ФРОДЕМ наиде на братско разбирање за теми кои во моментов се предизвик за ВМРО-ДПМНЕ и државата . Заедно...