Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "јавна расправа"

Македонија

„Имајќи ја предвид заложбата на Владата на Република Северна Македонија, преточена во Програмата за работа, еден од клучните приоритети, секако, е  усогласување на законската...